Sånn validerer vi annonser på Dyreportal.com

På Dyreportal.com strekker vi oss langt for å unngå falske annonser - dette er strengt forbudt. Vi har nulltoleranse for falske annonser. Vi går gjennom alle annonsene våre manuelt, hvor nye annonser må godtas av en av våre dyktige ansatte før de vises på vår nettside. Likevel anbefaler vi alle å bruke sin sunne fornuft i søket etter en nytt kjæledyr da selv vi kan bli lurt av svindlere.

 

Retningslinjer for validering av annonser på Dyreportal.com:

• Når en ny annonse opprettes på Dyreportal.com, vil en av våre ansatte gjennomgå og validere dette manuelt før det blir tilgjengelig for brukerne våre. Hvis noen prøver å misbruke eller opprett falske annonser, og dette blir avslørt av en av våre ansatte, vil dette føre til at annonsen fjernes og selgeren blokkeres fra Dyreportal.com

• Når en ny annonsør opprettes i systemet vårt, mottar vi et varsel som medfører at en av våre ansatte vil gjennomgå selgerens navn, adresse, e -postadresse og telefonnummer for å påse at dette er utfylt. Hvis denne informasjonen ikke er konsistent, vil selgeren ikke kunne lage annonser på Dyreportal.com

• I henhold til dataloven lagres alle data samlet på Dyreportal.com i 2 år fra opprettelsesdato. Dette inkluderer også annonsørens fulle navn, adresse, e -post og telefonnummer samt plasserte annonser. I tillegg vil brukerens informasjon som IP -adresse (r) også bli lagret i systemet vårt.

• Det vil utføres stikkprøver hver dag av tilfeldig utvalgte annonser på Dyreportal.com. Disse er hentet fra databasen vår slik at vi proaktivt kan redusere falske annonser. Minst to tilfeldige annonser vil trekkes ut fra databasen vår per dag.
Hvis en annonse er funnet under en viss beløpsgrense, vil vi automatisk bli informert om dette. Deretter vil en av vår medarbeider gjennomgå informasjonen i annonsens manuelt for å se om det er eventuelle feil.

I tillegg til det nevnte, utfører vi daglig et bredt spekter av sikkerhetskontroller på annonser og annonseaktivitet. Så vi aktivt kan redusere misbruk av Dyreportal.com - vi ønsker et trygt søk for alle.

Hvis du oppdager en mistenkelig annonse, kan du kontakte oss slik at vi kan undersøke annonsen og annonsøren så snart som mulig.